foto

Cynthia Songé

  • nar. 26.9.1951
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • zem. 19.5.2010 (58 let)
    Arroyo Grande, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zvědavý George: Následuj opici
2006 Superman: Brainiac Attacks
2000 Život a dobrodružství Santa Clause
1989 A Sinful Life
1987 Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Muži ocele
Promise of Love, The (TV film)
1977 Brothers
1975 Crazy Mama
1974 Caged Heat

TV seriály

2009 Superagent Oso (TV seriál)
2006 Zvědavý George (TV seriál)
2005 Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
2001 Max Steel (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
1988 Ženatý se závazky (TV seriál)
Miř vysoko (S03E03)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky