foto

Jan Oliver Schroeder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Anna
L'Aventure des Marguerite
Proxima
2014 Lucy
2013 Bella a Sebastián
2011 Bas les coeurs (TV film)
Sport pro holky
2009 Dossier Hitler 462A (TV film)
Korkoro
OSS 117: Ztracen v Riu
2008 Plus tard
Síla odvahy
2007 Chat bleu, chat noir (TV film)
La Lance de la destinée (TV film)
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
2004 Hlava v oblacích

TV seriály

2014 Résistance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Temné kroky (S01E05)
Prosazování pravidel (S01E04)
Na zemi jako v ráji (S01E03)
2007 Nováčci (TV seriál)
Hôtels particuliers (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky