foto

Isabel Karajan

  • nar. 25.6.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2011 Sport pro holky
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)
1996 Les faux médicaments (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Poursuite du vent, La (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky