foto

Carol Kiernan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sumec s fazolovou omáčkou
The Happy Prince (TV film)
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1993 Stehy na duši
1992 Price She Paid, The (TV film)

TV seriály

2014 Shameless (TV seriál)
There's the Rub (S04E05)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2011 Velká láska (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E07)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Mít a nemít peníze (S05E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Christian Troy (S02E02)
2003 All of Us (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pod povrchem (S09E12)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Brain Salad Surgery (S04E03)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace