foto

Victoria Wood

  • nar. 19.5.1953
    Prestwich, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.4.2016 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Eric & Ernie (TV film)
Malí lidé (TV film)
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2007 Baletní střevíčky (TV film)
2006 Acorn Antiques: The Musical
Obyčejná žena (TV film)
2005 Zkáza spolku gentlemanů
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1996 Žabákova dobrodružství
1994 Victoria Wood: Live In Your Own Home
1992 Victoria Wood's All Day Breakfast (TV film)
1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
1982 The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)

TV seriály

2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2007 Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1989 Victoria Wood (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1981 Wood and Walters (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1975 Summer Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2014 That Musical We Made (TV film)
2012 The Talent Show Story (TV seriál)
2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
Victoria's Empire (TV seriál)
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2004 Victoria Wood's Big Fat Documentary (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
2001 The Sketch Show Story (TV seriál)
2000 Don't Panic! The Dad's Army Story (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1994 Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
1989 Clive James' Postcard from... (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 That Day We Sang (TV film)
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2006 Acorn Antiques: The Musical
Obyčejná žena (TV film)
1999 Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1994 Victoria Wood: Live In Your Own Home
1992 Victoria Wood's All Day Breakfast (TV film)
1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1989 Victoria Wood (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1981 Wood and Walters (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2014 That Musical We Made (TV film)
2007 Victoria's Empire (TV seriál)
2004 Victoria Wood's Big Fat Documentary (TV seriál)
2000 Don't Panic! The Dad's Army Story (TV film)
1994 Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad)
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)
1991 Comic Relief (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Mid Life Christmas (TV film)
1999 Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1994 Victoria Wood: Live In Your Own Home

TV seriály

1998 Dinnerladies (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1981 Wood and Walters (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

TV pořady

2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 That Day We Sang (TV film)

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad)
2011 Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)
1991 Comic Relief (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace