foto

Annie Bertin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mariés... ou presque (TV film)
1981 Vosička
1972 Au théâtre ce soir: Double jeu (TV film)
1970 Sortie de secours
1967 Guerre de Troie n'aura pas lieu, La (TV film)

TV seriály

2007 Oubliées, Les (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1989 Les deux frères (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1981 Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace