foto

Götz Schulte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stunde des Bösen - Lockdown: Tödliches Erwachen (TV film)
2016 Dinky Sinky
2013 Exit Marakéš
2010 Nemesis
2005 Léto v Berlíně
2001 Richard II. (TV film)
1990 König Phantasios (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crystal (S19E04)
2017 Místo činu (TV seriál)
Hardcore (S48E25)
Der Tod ist unser ganzes Leben (S48E16)
2014 Místo činu (TV seriál)
Der Wüstensohn (S45E24)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Lov (S02E04)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
CQ 371 (S03E05)
1996 Místo činu (TV seriál)
Tod im Jaguar (S27E13)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky