foto

Eve Hietamies

  • nar. 14.10.1964 (55 let)
    Lappeenranta, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Tarhapäivä - kniha
2017 Yösyöttö - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (9)

Host

TV pořady

1999 Kokkisota (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky