foto

Joseph Pevney

  • nar. 15.9.1911
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.5.2008 (96 let)
    Palm Desert, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Contract for Life: The S.A.D.D. Story (TV film)
1979 Mysterious Island of Beautiful Women (TV film)
1975 Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
1966 The Night of the Grizzly
1961 Portrait of a Mobster
1960 Cash McCall
The Crowded Sky
The Plunderers
1959 Destination Space (TV film)
1958 Torpedo Run
Twilight for the Gods
1957 Istanbul
Man of a Thousand Faces
Tammy and the Bachelor
The Midnight Story
1956 Congo Crossing
Všechny čluny na vodu
1955 Foxfire
Six Bridges to Cross
1954 3 Ring Circus
Playgirl
Yankee Pasha
1953 Back to God's Country
Desert Legion
It Happens Every Thursday
1952 Because of You
Flesh and Fury
Just Across the Street
1951 Air Cadet
Iron Man
Meet Danny Wilson
The Lady from Texas
The Strange Door
1950 Shakedown
Undercover Girl

TV seriály

1980 Hagen (TV seriál)
Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 The Secret Empire (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Hardy Boys Mysteries, The (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Imunitní reakce (S02E19)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Cesta k Babylonu (S02E15)
Trable s tribbly (S02E13)
Smrtící roky (S02E11)
další epizody (13)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1960 The Plunderers

TV seriály

1961 The New Breed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace