foto

Robert Pirosh

  • nar. 1.4.1910
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 25.12.1989 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Twice in a Lifetime (TV film)
1968 Alexander the Great (TV film)
What's So Bad About Feeling Good?
1963 Srocení orlů
1962 Peklo je pro hrdiny
1957 Spring Reunion
1955 The Girl Rush
1954 Údolí králů
1952 Washington Story
1951 Riskuj všechno!
1949 Bojiště
1942 Krásná čarodějka
Song of the Islands
1941 The Night of January 16th
1940 The Quarterback
1937 Kobylkáři

TV seriály

1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Off to See the Wizard (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1982 Marx Brothers In a Nutshell, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace