foto

Jake Szymanski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Package
2010 Brostitute
2008 Bratři z donucení

TV seriály

2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2008 Trable Denise Richards (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace