foto

Brett Rice

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wander Darkly
2019 83 Days
HeartBreak
2018 Beerfest: Thirst for Victory (TV film)
2017 Dopad
Intent
The Case for Christ
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
The Choice
The Wedding Party
2015 Christmas in the Smokies
Woodlawn
2014 Máma na tahu
Red Dirt Rising
Smrt čmuchala
Summer Snow
2013 Shuffleton's Barbershop (TV film)
Tajemství úspěchu
2012 Druhá šance
VysokáSexyBlond (TV film)
2011 Footloose: Tanec zakázán
Super 8
The Saints of Mt. Christopher
2010 Endure
Father of Invention
Milý Johne
Prime of Your Life
The Trial
Unrequited
Zachraňte mého syna
2009 Osudné rozhodnutí
Sexy party 3: Prvák
The People v. Leo Frank
Zrození šampióna
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
Sex Drive
Square Root of 2, The
Strokes (TV film)
Zaklínač
2007 Death in the Woods, A
Throwing Stars
Údajná vražda (TV film)
2006 Objednávka na nevěru
Once Not Far from Home
2005 Dnes zemřeš!
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Eliminator, The
2003 American Identity
Dunsmore
Spiknutí v maloměstě'
Zrůda
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
Sluneční země
2000 Vzpomínka na Titány
Čas proměn (TV film)
1999 All Shook Up
Cena za zlomené srdce (TV film)
Paper Route, The
Pomíjivá sláva (TV film)
Selma, Lord, Selma (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1998 Odvaha ve vlnách
Palmetto
Svatý muž
Vodonoš
1997 Vítejte v Rosewood
1996 Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
The Cape (TV film)
Vzali roha
Věznice Andersonville (TV film)
1995 Veselé prasátko Gordy
Výměnný obchod (TV film)
1994 Forrest Gump
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
Summertime Switch (TV film)
1993 Kalifornie
Matiné
S nepřátelským úmyslem (TV film)
Uloupené děti (TV film)
Vražedné vztahy (TV film)
1992 Přepadení ve vzduchu
Stay the Night (TV film)
1991 Manželka, matka, vražedkyně (TV film)
Ten kluk je postrach 2
1990 Střihoruký Edward
1988 Final Cut
1986 Dalton: Code of Vengeance II (TV film)
1985 Poison Ivy (TV film)
Running Mates
1984 The Bear

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Studs (E05)
Act of God (E04)
Texas Proud (E03)
Paradise Lost (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Příběh Popelky z pekla (E06)
Hra hanby (E04)
Nenasytná (TV seriál)
Po brazilsku (S02E07)
Jen jíst a běhat (S02E06)
Hledá se Magnolia (S02E05)
2018 Nenasytná (TV seriál)
Vítězové vyhrávají. Tečka. (S01E11)
Důležité rozhodnutí (S01E08)
Pilotní díl (S01E01)
Nobodies (TV seriál)
Alone Star State (S02E10)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Point Three Percent (S01E05)
Sněží! (TV seriál)
The Son (TV seriál)
Second Empire (S01E03)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
Hráči (TV seriál)
Bull Rush (S03E02)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Inside Man (S01E09)
Kořeny (TV seriál)
Part 3 (E03)
Transparent (TV seriál)
Off the Grid (S03E09)
Life Sucks and Then You Die (S03E07)
Drsný šerif (TV seriál)
Námitka (S05E06)
Workaholics (TV seriál)
Meth Head Actor (S06E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dekomprese (S13E14)
2015 Komplikace (TV seriál)
Pilot (E01)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
Transparent (TV seriál)
Mee-Maw (S02E05)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Ballad of Piggy Duckworth (S03E09)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Na vrcholu světa (S02E06)
další epizody (5)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhý den (S05E07)
2012 Město divů (TV seriál)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
Hrad z písku (S01E03)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
You Can Run (S06E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Znovu a lépe (S12E20)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Van Gogh Job (S04E04)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Přerušený řetěz (S01E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Síla tradice (S04E13)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
I Love You But I've Chosen Darkness (S04E05)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Slaměná vdova (S07E16)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Interrupt This Program (E08)
1996 Mys (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1982 Catlins, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky