foto

Alfredo Rizzo

  • nar. 1902
    Nice, Alpes-Maritimes, Francie
  • zem. 6.9.1991
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Volpi della notte, Le (TV film)
1981 Delitto al ristorante cinese
Uno contro l'altro, praticamente amici
1978 Squadra antimafia
1977 Pekelná bestie SS
Pouštní tygři
1976 Amore all'arrabbiata
1974 Jak jsem uspořádal Ameriku
1972 Confessioni segrete di un convento di clausura
1971 Acquasanta Joe
Cena smrti
Giardini del diavolo, I
Quelle sporche anime dannate
Venga a fare il soldato da noi
1970 Due bianchi nell'Africa nera
Prima notte del Dottor Danieli, industriale col complesso del... giocattolo, La
Principe coronato cercasi per ricca ereditiera
Quando suona la campana
1969 Don Chisciotte e Sancho Panza
Don Franco a Don Ciccio v kritickém roce
Franco e Ciccio sul sentiero di guerra
Puro siccome un angelo papà mi fece monaco... di Monza
Satyricon
Three
1968 Brutti di notte
Due deputati, I
Vendetta è il mio perdono, La
1967 Cuore matto
Granada addio!
Grande maestro, Il
Nato per uccidere
1966 Colpo grosso a Porto Said
1965 5 tombe per un medium
Colorado Charlie
Il boia scarlatto
Jeden stříbrný dolar
Per una manciata d'oro
1964 Schiavi più forti del mondo, Gli
Sette vipere: Il marito latino, Le
Traite des blanches, La
Vedovella, La
1963 Giacobbe, l'uomo che lottò con Dio
Segno di Zorro, Il
Vino whisky e acqua salata
1962 La strage dei vampiri
Segno del vendicatore, Il
Zuřivá léta
1960 A qualcuna piace calvo
Caravan petrol
I baccanali di Tiberio
L'ultima preda del vampiro
Sladký život
1959 Terrore dell'Oklahoma, Il
1957 Interpol
1956 Vojna a mír
1955 Cavalieri della regina, I
1954 Assi alla ribalta
Maestro di Don Giovanni, Il
Milanesi a Napoli
1953 Anni facili
Chléb, láska a fantasie
Prázdniny v Římě
1952 Carica eroica
Papà diventa mamma
È arrivato l'accordatore
1951 Bruna indiavolata, Una
Famiglia Passaguai fa fortuna, La
La paura fa 90
1950 Cadetti di Guascogna, I
1949 Come scopersi l'America
Pompieri di Viggiù, I
1944 Macario contro Zagomar

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace