foto

Michael Schultz

  • nar. 10.11.1938 (81 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Woman Thou Art Loosed
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
1999 Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
Žít (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Shock Treatment (TV film)
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
1992 Day-O (TV film)
1991 Skvělý život
1990 Hammer, Slammer, & Slade (TV film)
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Tarzan na Manhattanu (TV film)
1988 Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1987 Bordeláři
Duch (TV film)
Pátrání v čase (TV film)
1985 Krush Groove
Poslední drak
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1983 Příběh Medgara Everse (TV film)
1982 Benny's Place (TV film)
1981 Rozpoutané peklo
Tmavohnědá kopie
1979 Scavenger Hunt
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1977 Greased Lightning
Which Way Is Up?
1976 Mycí linka
1975 Cooleyská střední
1974 Honeybaby, Honeybaby
1972 To Be Young, Gifted, and Black (TV film)
Together for Days

TV seriály

2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Best Kept Secret (S01E15)
All Eyez On Me (S01E11)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Blood: Chapter One: Requiem (S02E05)
Black Jesus (S01E04)
Manifest (TV seriál)
S.N.A.F.U. (S01E07)
2017 Star (TV seriál)
Infamous (S01E06)
Black-ish (TV seriál)
Please Don't Feed the Animals (S04E07)
Arrow (TV seriál)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Tam, kde létají modří ptáčci (S06E18)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
The Dharma Bums (E06)
No Tomorrow (TV seriál)
No Rest for the Weary (E08)
Recovery Road (TV seriál)
Surrender (E03)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Back at Camp with Josh! (S01E10)
Black-ish (TV seriál)
Auntsgiving (S03E07)
Sink or Swim (S02E14)
Arrow (TV seriál)
Beacon of Hope (S04E17)
Nová holka (TV seriál)
Single and Sufficient (S06E03)
D-Day (S05E12)
2015 Black-ish (TV seriál)
Daddy's Day (S02E04)
Parental Guidance (S01E16)
Law of Attraction (S01E11)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
The Mystery of the Cure for Loneliness (S02E02)
The Mystery of the Sunken Sailor (S01E18)
Arrow (TV seriál)
Dvě Canary (S03E13)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kulma na vlasy (S04E02)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Mobile Murder (S01E08)
Arrow (TV seriál)
Tajný původ Felicity Smoak (S03E05)
Bloodovo město (S02E21)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět spolu (S03E20)
2013 Arrow (TV seriál)
Vědec (S02E08)
Zúčtování (S01E21)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Se mnou asi ne, chlapče (S02E07)
2011 Záměna (TV seriál)
Portrait of My Father (S01E03)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
A Shot in the Dark (S03E10)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a falešný pohřeb (S04E05)
Chuck a maska (S03E07)
Bratři a sestry (TV seriál)
Rozhodnutí (S05E07)
Zavolej mámu (S05E05)
Milosrdná lež (S05E03)
další epizody (5)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Mortal Combat (S02E11)
Bratři a sestry (TV seriál)
Zen a umění zdravého žití (S04E06)
Skoro normální (S04E03)
Nezvěstný (S03E20)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Something to Save (S01E06)
Freedom (S01E02)
Smetánka (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Plan (S02E08)
Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Všechno musí jít (S03E04)
Dvojitý negativ (S02E14)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Country House (S01E08)
October Road (TV seriál)
Secrets and Guys (S01E04)
Bratři a sestry (TV seriál)
Státy unie (S02E04)
Valentýnský masakr (S01E14)
O.C. (TV seriál)
The My Two Dads (S04E09)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápach (S07E05)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
2004 Everwood (TV seriál)
Buď anebo (S02E20)
Chůze po provaze (S02E15)
Nezapomeň na mě (S02E13)
další epizody (4)
2003 Everwood (TV seriál)
Břemeno pravdy (S02E08)
Starší bratr (S02E03)
Na konci léta (S02E01)
další epizody (6)
2002 Everwood (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E08)
Most polibků (S01E04)
JAG (TV seriál)
Zabiják (S08E10)
2001 Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Čarodějky (TV seriál)
Znovu čarodějky, část první (S04E01)
Advokáti (TV seriál)
Gideon's Crossover (S05E16)
Ally McBealová (TV seriál)
Chci lásku (S05E05)
Zpátky doma (S04E22)
Pan Bo (S04E11)
JAG (TV seriál)
Kráčet na křídlech (S06E20)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seven (S01E07)
City of Angels (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Démon filmového plátna (S02E18)
Advokáti (TV seriál)
Liberty Bells (S04E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Jen přátelé (S03E10)
1999 Ally (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Split Decisions (S03E11)
Ally McBealová (TV seriál)
Žárlivost (S02E21)
1998 Felicity (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Passing Go (S03E01)
The Pursuit of Dignity (S02E14)
Ally McBealová (TV seriál)
Pacienti (S01E20)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Memento Mori (S04E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
Spirit of America (S02E10)
Search and Seizure (S02E07)
Part V (S01E05)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna přístupu (S01E07)
JAG (TV seriál)
Strážce (S02E12)
1996 Promised Land (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Divided Loyalty (S03E09)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wild Cards (S02E05)
Picket Fences (TV seriál)
Down the Tubes (S04E07)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Picket Fences (TV seriál)
For Whom the Wind Blows (S03E09)
Systematic Abuse (S03E02)
Supreme Courting (S02E14)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Under the Influence (S02E04)
Frog Man (S01E13)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Sacred Hearts (S01E08)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Everwood (TV seriál)
Chůze po provaze (S02E15)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce