foto

Michael Schultz

  • nar. 10.11.1938 (78 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Woman Thou Art Loosed
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
1999 Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
Žít (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Shock Treatment (TV film)
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
1992 Day-O (TV film)
1991 Skvělý život
1990 Hammer, Slammer, & Slade (TV film)
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Tarzan na Manhattanu (TV film)
1988 Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1987 Bordeláři
Duch (TV film)
Pátrání v čase (TV film)
1985 Krush Groove
Poslední drak
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1983 Příběh Medgara Everse (TV film)
1982 Benny's Place (TV film)
1981 Rozpoutané peklo
Tmavohnědá kopie
1979 Scavenger Hunt
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1977 Greased Lightning
Which Way Is Up?
1976 Mycí linka
1975 Cooleyská střední
1974 Honeybaby, Honeybaby
1972 To Be Young, Gifted, and Black (TV film)
Together for Days

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
Infamous (E06)
Arrow (TV seriál)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Where Bluebirds Fly (S06E18)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Rest for the Weary (E08)
Arrow (TV seriál)
Beacon of Hope (S04E17)
2015 Arrow (TV seriál)
Dvě Canary (S03E13)
2014 Arrow (TV seriál)
Tajný původ Felicity Smoak (S03E05)
Bloodovo město (S02E21)
2013 Arrow (TV seriál)
Vědec (S02E08)
Zúčtování (S01E21)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a falešný pohřeb (S04E05)
Chuck a maska (S03E07)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Plan (S02E08)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Country House (S01E08)
October Road (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápach (S07E05)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pacienti (S01E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna přístupu (S01E07)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
2000 Acapulco Black Film Festival (TV film)

TV pořady

1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace