foto

Şeyda Delibaşı

  • nar. 26.2.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Karışma Bende
2018 Kaç Kaçabilirsen
2016 Seni Seven Ölsün
2012 Oğlum Bak Git
Sağ Salim
2011 Papaz Kimde
2007 Şöhretin Bedeli (TV film)

TV seriály

2018 Kocaman Ailem (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Aşk Yalanı Sever (TV seriál)
2014 Kocamın Ailesi (TV seriál)
2011 En Son Ne Olur (TV seriál)
2008 Dizine Dursun (TV seriál)
2006 Felek Ne Demek? (TV seriál)
2005 Fıkralarla Türkiye (TV seriál)

Video kompilace

2013 Çeken Bilir (video kompilace)

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Kelebek (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky