foto

Maren Gingeleit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
2003 Allerseelen
Když přijdou Vánoce (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Antonie (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
Rillenfieber

TV seriály

2000 Big Ben (TV seriál)
Rudé růže (S05E04)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky