foto

Roberto Sosa

  • nar. 17.4.1970 (49 let)
    Mexiko City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Complot Mongol
En Brazos de un Asesino
2018 Sacudete Las Penas
Souvenir
2014 Tiempos felices
2013 Kazové hračky
Pulling Strings
Tlatelolco, Verano de 68
Zona Invadida
2012 Fantástico mundo de Juan Orol, El
2011 Cartas a Elena
Viento en contra
2010 Lupano Leyva
2009 Bala mordida
Última y nos vamos, La
2008 Enemigos íntimos
Victorio
2007 Cañitas. Presencia
Entre caníbales
Za hranicí strachu
2006 Hugo vs. el mar
2005 Matador
2004 Avisos de ocasión
Maldita vecindad
2003 Ritmo, traición y muerte 2
2002 Ciudades oscuras
2001 Perro negro
2000 Barrio 13 al desnudo
Crónica de un desayuno
Magia
Mexico City
¿Te Debo La Felicidad?
1999 Método, El
1998 Chorrito de sangre, Un
Fibra óptica
1997 Futuro es ahora, El
Muži se zbraněmi
Sistole Diastole
1996 De muerte natural
Novia mía
Parejas
1994 Královna noci
Vengador de Sinaloa, El
1993 Dollar Mambo
1992 Lolo
Smrt a kompas
Ángel de fuego
1991 Cabeza de Vaca
Cesta do pekla (TV film)
Ciudad de ciegos
El patrullero
Latino Bar
1990 Lola
Rojo amanecer
1989 Barroco
José, hijo del hombre
Přistěhovalec
1988 De la calle
1987 A Walk on the Moon
Hotel Colonial
Los confines
1986 Zázraky
¿Cómo ves?
1985 Garabatos
1984 Ve stínu vulkánu
1983 Cazador de asesinos
Corazón de la noche, El
1982 Caballito volador, El
1981 Barrio de campeones
Vysoké riziko
1980 Nuestras casas, nuestras tumbas
1977 Caminando pasos... caminando
1975 Canoa

TV seriály

2019 Preso No. 1 (TV seriál)
Silvia Pinal... frente a tí (TV seriál)
Sitiados: México (TV seriál)
2017 Run Coyote Run (TV seriál)
2010 Věznice Capadocia (TV seriál)
Odejmi ode mne tento kalich (S02E03)
2001 Lo que es el amor (TV seriál)
2000 Todo por amor (TV seriál)
1998 Amor de mi vida, El (TV seriál)
Demasiado corazón (TV seriál)
Señora (TV seriál)
1996 A flor de piel (TV seriál)
1993 Madres egoístas (TV seriál)
1989 Luz y sombra (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)

Dokumentární

2007 Los caídos

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Al norte del corazón (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky