foto

William Phipps

  • nar. 4.2.1922 (95 let)
    Vincennes, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Život k ničemu
1994 Wyatt Earp: Return to Tombstone - a.z.
1993 Neuvěřitelná cesta
1988 Little Girl Lost (TV film)
Posel smrti
1986 Horrible Horror - a.z.
1985 Lots of Luck (TV film)
1983 I Want to Live (TV film)
1982 Ambush Murders, The (TV film)
1980 Bogie (TV film)
1977 Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
1970 Intruders, The (TV film)
1967 Gunfight in Abilene
Valley of Mystery (TV film)
1966 Incident at Phantom Hill
S mojí ženou ne!
Vyloupení banky v L. A.
1965 Harlow
1964 Frankensteinovo zlo
1963 Showdown
1962 Black Gold
1959 The FBI Story
1958 Cavalry Command
Escape From Red Rock
Man on the Run
1957 Badlands of Montana
Dejte jim za mě pusu
The Brothers Rico
1956 Great Day in the Morning
Muž v šedém flanelovém obleku
The Boss
The Desperados Are in Town
The First Texan
Všechny lodě pryč
Wild Party, The
Žízeň po životě
1955 Indiánský bojovník
Lord of the Jungle
Násilní muži
Smoke Signal
The Eternal Sea
The Far Horizons
Zuřivý úsvit
1954 Executive Suite
Francis Joins the WACS
Jesse James vs. the Daltons
Riot in Cell Block 11
Snow Creature, The
Two Guns and a Badge
1953 Cat-Women of the Moon
Fort Algiers
Invaders from Mars
Julius Caesar
Northern Patrol
Red River Shore
Savage Frontier
The Blue Gardenia
The Twonky
Válka světů
1952 Flat Top
Fort Osage
Loan Shark
Rose of Cimarron
The Yellow Haired Kid - a.z.
1951 Five
No Questions Asked
The Red Badge of Courage
1950 Key to the City
Popelka
Rider from Tucson
The Outriders
The Vanishing Westerner
1949 Man on the Eiffel Tower, The
Scene of the Crime
1948 Belle Starr's Daughter
Desperadoes of Dodge City
Station West
The Arizona Ranger
Train to Alcatraz
Žijí v noci
1947 Galileo Galilei
Křížový výslech

TV seriály

1991 Man of the People (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Probe (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Slap Maxwell Story, The (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Sara (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Cimarron Strip (TV seriál)
Dundee and the Culhane (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
I'm the Law (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Horror Show - a.z.

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace