foto

Randy Spelling

  • nar. 9.10.1978 (42 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Dimples
2007 Cosmic Radio
2006 Pikantní salsa
Trhni si!
2005 Farma smrti
2003 Blázinec na koleji
2000 Hra o výkupné

TV seriály

2000 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
Předposlední (S10E26)
Slyšel jsi o otci, který explodoval? (S10E20)
další epizody (4)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den promoce 2 (S07E32)
Den promoce 1 (S07E31)
Tímto prstenem (S07E20)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
A zase to rozjíždíme (S07E02)
Narozeniny 1 (S06E31)
Na mol (S06E25)
další epizody (4)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Hrady z písku (S03E06)
Američan v Paříži (S03E05)
Paříž 75001 (S03E03)

Host

TV pořady

2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2002 Dr. Phil (TV pořad)
1998 All-Star Party for Aaron Spelling (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky