foto

Philip Barantini

  • nar. 13.7.1980 (39 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
Nightshooters
2017 An Actor's Life (Less Ordinary)
2015 World War Dead: Rise of the Fallen
2014 Spoiler, The
Tajemná hrobka
2013 Camelot
Young, High and Dead
2012 Hard Boiled Sweets
2003 Hoši z County Clare
Ned Kelly
2002 Uprchlíci
1998 Nápadník (TV film)

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Open Wide, O Earth (E03)
Please Remain Calm (E02)
2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
Fool's Gold (S03E07)
2011 Mrs. Brown's Boys (TV seriál)
2009 Minder (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2002 The American Embassy (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (9)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Villain
2019 Boiling Point

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Boiling Point

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky