foto

Philip Barantini

  • nar. 13.7.1980 (38 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
2017 An Actor's Life (Less Ordinary)
2015 World War Dead: Rise of the Fallen
2014 Spoiler, The
Tajemná hrobka
2013 Camelot
Young, High and Dead
2012 Hard Boiled Sweets
2003 Hoši z County Clare
Ned Kelly
2002 Uprchlíci
1998 Nápadník (TV film)

TV seriály

2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
Fool's Gold (S03E07)
2011 Mrs. Brown's Boys (TV seriál)
2009 Minder (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (9)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace