foto

Gilles Marini

  • nar. 26.1.1976 (41 let)
    Grasse, Alpes-Maritimes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Little Something for Your Birthday
2016 Mothers and Daughters
The List
2015 Last Rescue, The
2012 Kocour v botách: Tři ďáblíci
Scruples (TV film)
2008 Sex ve městě
2007 Stand Up
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2016 Daredevil (TV seriál)
The Man in The Box (S02E10)
2014 McCarthys, The (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Kirstie (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Kouzla a čáry (S03E12)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bulbrouci (S03E06)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Lions (S01E02)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Král rybářů: První část (S01E22)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Bethenny (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace