foto

Christian Taylor

  • nar. 17.7.1968 (52 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Prokletí Midasovy skříňky

TV seriály

2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
A4U (E10)
BRB (E02)
K3U (E01)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Uhádám (S03E18)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Motel California (S03E06)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Zrůda (S02E04)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Namísto vzteku (S02E06)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
Pokoj (S01E06)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Showboy

TV seriály

2014 Vlčí mládě (TV seriál)
117 (S04E02)
Z prázdnoty (S03E22)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Motel California (S03E06)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Showboy

TV seriály

2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Tetování (S03E01)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Změna tvaru (S02E02)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
A4U (E10)
FYEO (E09)
AMA (E08)
další epizody (10)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
Reclassified (E07)
Legacy (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky