foto

Zabryna Guevara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Swallow
2018 Irreplaceable You
2014 X-Men: Budoucí minulost
2012 Výlet s mámou
2011 Pariah
Yelling to the Sky
2010 V lepší společnosti
2009 Sexy 40
2008 Marley a já
2003 Whispers
1996 The Hotel Manor Inn

TV seriály

2020 Emergence (TV seriál)
Killshot, Pt. 2 (E13)
Killshot, Pt. 1 (E12)
Applied Sciences (E11)
další epizody (4)
2019 Emergence (TV seriál)
Where You Belong (E09)
American Chestnut (E08)
Mile Marker 14 (E06)
další epizody (7)
The Twilight Zone (TV seriál)
Point of Origin (S01E08)
Six Degrees of Freedom (S01E06)
New Amsterdam (TV seriál)
Luna (S01E22)
This Is Not the End (S01E21)
Preventable (S01E20)
další epizody (8)
2018 Castle Rock (TV seriál)
The Queen (S01E07)
Filter (S01E06)
Harvest (S01E05)
Nepohádky (TV seriál)
Chapter 9: Deception (S01E09)
Chapter 8: Truth (S01E08)
Chapter 7: Betrayal (S01E07)
další epizody (7)
New Amsterdam (TV seriál)
Three Dots (S01E08)
The Domino Effect (S01E07)
Cavitation (S01E05)
další epizody (6)
Sněží! (TV seriál)
The Offer (S02E06)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Místo pro ženu (S01E06)
Sněží! (TV seriál)
Trauma (S01E04)
The Get Down (TV seriál)
Only from Exile Can We Come Home (E11)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
Unfold Your Own Myth (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Heart Matters (S02E10)
Uncharted Territory (S02E09)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
Vyhlídka s pokojem (S04E12)
2015 Všemocný (TV seriál)
Tajná operace Briana Finche (E07)
Gotham (TV seriál)
Ťuk, ťuk (S02E02)
Neopovaž se (S02E01)
Všechny šťastné rodiny jsou stejné (S01E22)
další epizody (14)
2014 Gotham (TV seriál)
Dílo lásky (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
Maska (S01E08)
další epizody (10)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Women with Guns (S02E16)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Means & Ends (S06E12)
Shock Wave (S06E06)
Under the Gun (S06E04)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jestli se rozzlobíme... (S12E21)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
2010 Futurestates (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
911 (S07E03)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
B*tch (S13E15)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ochrana (S03E12)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky