foto

Zabryna Guevara

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Irreplaceable You
2014 X-Men: Budoucí minulost
2012 Výlet s mámou
2011 Pariah
Yelling to the Sky
2010 V lepší společnosti
2009 Sexy 40
2008 Marley a já
2003 Whispers
1997 Hotel Manor Inn, The

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
King of Swords (E16)
Croaklahoma (E15)
The Blues (E13)
další epizody (4)
2018 Castle Rock (TV seriál)
The Queen (S01E07)
Filter (S01E06)
Harvest (S01E05)
Nepohádky (TV seriál)
Chapter 9: Deception (S01E09)
Chapter 8: Truth (S01E08)
Chapter 7: Betrayal (S01E07)
další epizody (7)
New Amsterdam (TV seriál)
Three Dots (E08)
The Domino Effect (E07)
Cavitation (E05)
další epizody (6)
Sněží! (TV seriál)
The Offer (S02E06)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Místo pro ženu (S01E06)
Sněží! (TV seriál)
Trauma (S01E04)
The Get Down (TV seriál)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
Unfold Your Own Myth (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Heart Matters (S02E10)
Uncharted Territory (S02E09)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
Vyhlídka s pokojem (S04E12)
2015 Všemocný (TV seriál)
Tajná operace Briana Finche (E07)
Gotham (TV seriál)
Knock, Knock (S02E02)
Damned If You Do... (S02E01)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
další epizody (14)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Women with Guns (S02E16)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Means & Ends (S06E12)
Shock Wave (S06E06)
Under the Gun (S06E04)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jestli se rozzlobíme... (S12E21)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
2010 Futurestates (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
911 (S07E03)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
B*tch (S13E15)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ochrana (S03E12)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace