foto

Zabryna Guevara

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 X-Men: Budoucí minulost
2012 Výlet s mámou
2011 Pariah
Yelling to the Sky
2010 V lepší společnosti
2009 Sexy 40
2008 Marley a já
2003 Whispers
1997 Hotel Manor Inn, The

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
A Woman's Place (S01E06)
Sněží! (TV seriál)
Trauma (E04)
The Get Down (TV seriál)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
Unfold Your Own Myth (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Heart Matters (S02E10)
Uncharted Territory (S02E09)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
Vyhlídka s pokojem (S04E12)
2015 Všemocný (TV seriál)
Tajná operace Briana Finche (E07)
Gotham (TV seriál)
Knock, Knock (S02E02)
Damned If You Do... (S02E01)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
další epizody (14)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Women with Guns (S02E16)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Judgement (S01E05)
2010 Futurestates (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 3 libry (TV seriál)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace