foto

Anne Cathrin Buhtz

  • nar. 1973
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Franziskas Welt: Hochzeiten und andere Hürden (TV film)
2013 Die Pastorin (TV film)
2011 E.+U.
Homevideo (TV film)
2009 Kindeseile (studentský film)
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Das Duo - Liebestod (TV film)
Günstige Prognose
Smrtelný virus (TV film)
2005 Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Krysy 2 (TV film)
Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
2003 Das Siebte Foto
Ideální domácnost (TV film)
2001 Krysy (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)
1995 Ballade nach Mitternacht

TV seriály

2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der alte Freund (S13E15)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Parťáci (S03E07)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Státní návladní (S11E05)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hundeleben (S06E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace