foto

Annekathrin Bürger

  • nar. 3.4.1937 (81 let)
    Berlín, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Anfängerin
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV film)
2014 Sněhová královna (TV film)
2013 Inga Lindström: Černá labuť (TV film)
Sein letztes Rennen
2012 Für Elise
2010 Eines Tages...
2009 Draußen am See
2007 Meer is nich
Místo činu - Advokátka (TV film)
Místo činu - Past (TV film)
2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
2005 Hledám maminku (TV film)
Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Místo činu - Plavec (TV film)
Tatort - Rache-Engel (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Tatort - Atlantis (TV film)
2002 Mord an Bord (TV film)
Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
Odpověď dr. Mertensové (TV film)
Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
Väter
2001 Místo činu - Kalné vody (TV film)
Místo činu - Osudné touhy (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Die Mörderin (TV film)
Místo činu - Prokletí Jantarové komnaty (TV film)
Todesengel (TV film)
1998 Rot wie das Blut (TV film)
1996 Kindermord, Der (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die andere Frau (TV film)
1995 Krvavá stopa (TV film)
Mobbing: Die lieben Kollegen (TV film)
Verliebte Feinde (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
1991 Rest, der bleibt, Der (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
1987 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
Die Suche nach dem goldenen Vlies
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Vaters Frau, Der (TV film)
1984 Auf dem Sprung
Der Lumpenmann (TV film)
Klassenkameraden (TV film)
1983 Im Spiegel (TV film)
Schöne und das Tier, Die (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Lumpenmann, Der (TV film)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachtpartie (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
Rameaus Neffe (divadelní záznam)
1980 Anamnese (TV film)
Baulöwe, Der
1979 Jeder singt auf seine Weise
Manzipanzi
Plantagenstraße 19 (TV film)
1978 Brandstellen
Das gestörte Fest
Kaspar geht nach Hohenstein
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 Cyankali (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein Strauß roter Nelken (TV film)
Julie odvedle (TV film)
Pension Schöller (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 Das Ende vom Lied (TV film)
Der Lampenschirm (TV film)
Hosteska
1975 Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
1974 Der Maulheld (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Ein idealer Gatte (TV film)
Polizeiruf 110 - In der selben Nacht (TV film)
1972 Juliána
Tekumseh
1970 Ani muže pro Camp Detrick (TV film)
He Du!
Smrtelný omyl
1969 Se mnou ne, madam
1968 Den rozloučení
1967 Der Mann aus Kanada (TV film)
Geliebter Herr Kollege (TV film)
Television (TV film)
1966 Die Rebellion des Patrick Wright (TV film)
1965 Nichts als Sünde
Nora oder Ein Puppenheim (TV film)
Seine Kinder (TV film)
Vrah na dovolené
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
Lucy und der Angler von Paris (TV film)
Rauhreif (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
1962 Druhá kolej
Královské děti
1961 Guten Tag, lieber Tag
Na bludné cestě
Pjať dněj - pjať nočej
1959 Reportage 57
Zmatky lásky
1958 Tilman Riemenschneider
1957 Stopa vede do tmy
1956 Berlínská romance

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die Stein (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1974 Spätsaison (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1961 Ermordete greift ein, Der (TV seriál)

Dokumentární

1955 Hory a moře

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace