foto

Daniel Travis

  • nar. 10.6.1968 (49 let)
    Clarkston, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Daniel Travis se na narodil 10. března roku 1968 v michiganském Clarksonu, kde prožíval dětství. Co se studií týče, začínal Daniel na Miami University v Oxfordu. Tam úspěšně vystudoval divadelní herectví, což mu jistě velice pomohlo k pozdějšímu nastartování filmové kariéry. Posléze získal magisterský titul v instituci The Mason Gross School of Arts a Rutgers University.

Vzhledem k již zmíněnému vystudovanému divadelnímu herectví je logické, že Daniel začínal na divadelních prknech. Hrál v několika hrách, např. ve Summer and Smoke nebo Barefoot in the Park.

Před televizní kamerou měl premiéru roku 2001 v televizní show THE EDUCATION OF MAX BICKFORD. Poté přišlo na řadu pár epizodních rolí v seriálech SEX VE MĚSTĚ a KRIMINÁLKA MIAMI, na které navázal první celovečerní snímek Daniela Travise s názvem OTEVŘENÉ MOŘE. Ovšem, díky dalším seriálovým rolím zapadl spíše do škatulky seriálového herce, ze které vykoukl ještě ve filmech DĚKUJEME, ŽE KOUŘÍTE, a především pak v OBJEDNÁVCE NA NEVĚRU, kde dostal poměrně dost prostoru po boku přitažlivé Justine Eyre.

V současné době je Daniel Travis ve filmovém zapomenutí, uvidíme, čím dalším nás překvapí.

Pepánek "Pepinec" Vajrauch

Herecká filmografie

Filmy

2015 Papa
2008 Foxglove
2006 Objednávka na nevěru
2005 Děkujeme, že kouříte
2003 Otevřené moře

TV seriály

2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The New Normal (S01E17)
2010 Dexter (TV seriál)
Mladé a neklidné (S05E09)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Noční nestvůry (S02E21)
Kensington (S02E20)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace