foto

Tatja Seibt

  • nar. 3.3.1944 (75 let)
    Breslau (Wroclaw), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grüner wird's nicht
Neviditelná Sue
2017 Die Anfängerin
2016 Fauler Zauber
Nejkrásnější den
2015 Franziskas Welt: Hochzeiten und andere Hürden (TV film)
HomeSick
2014 Der Andi ist wieder da (TV film)
Geschlechtskriegerinnen, Die
Leichenschmaus (studentský film)
Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Sein letztes Rennen
2012 Formentera
2011 Gegen Morgen
2010 Im Dschungel (TV film)
2009 Effi Briestová
This Is Love
2008 Schattenwelt
2007 Praha - Železná opona (TV film)
Tatort - Satisfaktion (TV film)
2006 Temná minulost (TV film)
V pondělí uděláme okna
2005 Neue Freunde, neues Glück (TV film)
Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
2004 Die fremde Frau (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Tatort - Rosenholz (TV film)
1995 Kinder der Nacht (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
1988 Der Lockspitzel (TV film)
1986 Wahnfried - Richard & Cosima
1982 Nest unter den Trümmern der Jahre, Das (TV film)

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Der Prag-Krimi (TV seriál)
2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Kreuzwege (S01E07)
další epizody (7)
2016 Alles Klara (TV seriál)
Herz aus Glas (S03E02)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Velké plány (S02E03)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace