foto

Richard Fitzpatrick

  • nar. Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Flower Shop Mystery: Dearly Depotted (TV film)
2015 Spotlight
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
The Day Santa Didn't Come
Vánoce v ohrožení (TV film)
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
2011 12 Dates of Christmas (TV film)
2010 November Christmas (TV film)
2009 Pokrevní bratři 2
Survival of the Dead
2008 Bitten
Boj o patent
Děvče od sousedů (TV film)
Guns (TV film)
Sticks and Stones (TV film)
Svatební horečka (TV film)
Time Bomb
Tower, The (TV film)
2007 Bottom Feeder
Já, mé druhé já a zase já (TV film)
Lies and Crimes (TV film)
Osudové selhání
Z vězení do éteru
2006 Já jsem ty a ty jsi já
Po stopách 11. září (TV film)
16 bloků
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
Naši otcové (TV film)
Pod hladinou
Stav nouze (TV film)
Svět ve válce
2004 Cizinec (TV film)
Zpověď královny střední školy
2003 Akta Pentagon (TV film)
Bláznivá cesta (TV film)
Manželé Reaganovi (TV film)
Music man (TV film)
Nemesis
Pianistova dcera (TV film)
Test
2002 Duct Tape Forever
Krvavý rozsudek (TV film)
Spoluvina (TV film)
Žár mládí (TV film)
2001 Kauza: Dítě (TV film)
Šílenec
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Hendrix (TV film)
Jill Rips
Kytička pro Algernona (TV film)
New Blood
Santa kdo? (TV film)
Sebeobrana (TV film)
Stalking of Laurie Show, The (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
Bouře století (TV film)
Čmuchalky
Divná spravedlnost (TV film)
Dotyk naděje (TV film)
Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Pokrevní bratři
Prokleté dědictví (TV film)
Rocky Marciano (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
1998 Čest a sláva (TV film)
Lví past (TV film)
Obhájci: Nenávist (TV film)
Tunel strachu (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Dobrý Will Hunting
Stín minulosti (TV film)
Vražda v Bílém domě
87. revír: Vlna veder (TV film)
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
Double Jeopardy (TV film)
Giant Mine (TV film)
Homecoming (TV film)
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Láska a válka
Pan a paní Lovingovi (TV film)
Sins of Silence (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
Uloupená srdce
We the Jury (TV film)
1995 Bez milosti
Bez východiska
Butterbox Babies
Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Holiday to Remember, A (TV film)
Johnny & Clyde (TV film)
Kde jsou ty prachy? (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
Spenser: A Savage Place (TV film)
Trefa do černého
Výhled skleněným stropem (TV film)
1994 Bermuda Grace (TV film)
Getting Gotti (TV film)
Porota
Právo na život
1992 Náhodný svědek (TV film)
1990 Clarence (TV film)
Kaleidoskop (TV film)
1989 Milénium
Parta snů
Poslední svědek
Street Justice
1988 Žhavý obraz (TV film)
1987 Prettykill
1986 The High Price of Passion (TV film)
1981 Choice of Two, A
1980 Únos prezidenta
1979 Wild Horse Hank
1978 World Beyond, The (TV film)
1977 Brethren (TV film)
Starship Invasions

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Regeneration (E07)
Dark Matter (TV seriál)
It Doesn’t Have To Be Like This (S03E02)
2016 American Gothic (TV seriál)
Kindred Spirits (E08)
The Chess Players (E06)
The Artist in His Museum (E05)
další epizody (4)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Obnažené dámy (S09E04)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Cvičný proces (S03E13)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Something Fierce (S02E09)
další epizody (11)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
She's the Mayor (TV seriál)
2010 Bolts & Blip (TV seriál)
Dan for Mayor (TV seriál)
Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Láska a lidské ostatky (S03E09)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
72 Hours: True Crime (TV seriál)
2002 Body & Soul (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
War of 1812 (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Little Men (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Vnitřní zrak (S05E16)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Dokumentární

2007 V pasti (TV seriál)
2006 Challenger: Odpočítávání ke katastrofě (TV film)
Skutečné místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace