foto

Wilmer Valderrama

  • nar. 30.1.1980 (39 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Wilmer Valderrama je stelesnením skutočného amerického snu. S rodinou sa presťahoval z Venezuely do Los Angeles vo veku 13 rokov za vidinou lepšieho života. Je to ako včera, keď bol Wilmer zahraničný študent a nevedel ani slovo po anglicky. A svoj charakter presne stvárnil v seriály “Tie Roky Sedemdesiate“, kde hrá zahraničného výmenného študenta Feza.

Wilmer nedávno prepožičal svoj hlas Rodrigovi v animovanom filme “Clifford’s Really Big Movie“ a zahral si vo filme “Party Monsters“ po boku Macaulaya Culkina. Úspech zožal aj v hre “Blackout“. Šlo o adaptáciu celovečerného filmu o opilcoch na stretnutí AA (anonymní alkoholici). V roku 1999 Wilmer absolvoval Taft High School zameranú na divadlo a divadelný program. Vystupoval v rade hier na doskách čo znamenajú svet, doma i vo svete. Momentálne žije v Los Angeles.

dikop

Herecká filmografie

Filmy

2018 Princ Krasoň
2015 The Adderall Diaries
The Girl Is in Trouble
To Whom It May Concern
2014 School Dance
2011 Brooklyn brothers
Dámičky v sekáči
Moje krásná učitelka
2010 Be Counted: Voto Latino
Dry Land, The
2008 Columbus Day
Days of Wrath
2007 Condor, The
Mrtvý
2006 Darwinovy ceny
Fast Food Nation
Malí rošťáci
2004 Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
Torcedura, La
2003 Party Monster
2001 Letní vzplanutí

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Daughters (S16E24)
Lost Time (S16E23)
...and Executioner (S16E22)
další epizody (14)
2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
What Child Is This? (S16E10)
Tailing Angie (S16E09)
Friendly Fire (S16E08)
další epizody (24)
2017 The Ranch (TV seriál)
My Best Friend (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pandořina skříňka - část druhá (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojitý zásah (S15E10)
Ať chcete nebo ne (S15E09)
Hlasy (S15E08)
další epizody (24)
2016 The Ranch (TV seriál)
Merry Christmas (Wherever You Are) (S01E20)
Leavin's Been Comin' (For a Long, Long Time) (S01E19)
The Cowboy Rides Away (S01E18)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Dark Side of the Sun (S03E10)
Matanzas (S03E09)
Rio Sangre (S03E08)
Chirurgové (TV seriál)
Konečně! (S12E23)
Maminka se snažila (S12E22)
Budeš potřebovat někoho na své straně (S12E21)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
Zaplať a hraj (S14E09)
Nepřátelský bojovník (S14E08)
další epizody (10)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Santa Sangre (S02E10)
There Will Be Blood (S02E09)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
další epizody (10)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Take (S01E10)
Boxman (S01E09)
La Conquista (S01E08)
další epizody (10)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Yakult Leader (S02E11)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Yo Zappa Do, část první (S03E15)
Taková normální svatba (S03E14)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Fire with Fire (S01E15)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Dobročinný pochod (S03E08)
Když v lese spadne šunka (S03E04)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
How Do You Solve a Problem Like Roberta? (S02E11)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Gold Dust Gasoline (S01E03)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2017 Demi Lovato: Simply Complicated
2003 The Disco Ball (koncert)
2002 Driven (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2014 Demi Lovato feat. Cher Lloyd: Really Don't Care (hudební videoklip)
Fergie feat. YG - L.A. Love (La La) (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Noches con Platanito (TV pořad)
2012 FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
2009 El Vacilon (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2006 Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Osbourne Family Christmas Special, The (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace