foto

Shirley Douglas

  • nar. 2.4.1934 (83 let)
    Weyburn, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Po stopách 11. září (TV film)
2002 Vánoční střevíčky (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
Franklin a Zelený rytíř
Law of Enclosures, The
1999 Rivalové
Shadow Lake (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
1995 Johnova dívka (TV film)
Redwood Curtain (TV film)
1994 Doktor Mesmer
1993 Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Passage of the Heart
The Shower
1988 Příliš dokonalá podoba
Shadow Dancing
1987 Really Weird Tales (TV film)
1986 Screwball Academy (TV film)
1985 Turning to Stone (TV film)
1983 Wars, The
1978 Nellie McClung (TV film)
1962 Lolita
1955 Joe MacBeth

TV seriály

2005 Robson Arms (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Monday Report (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Silver Surfer (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
1996 Flash Gordon (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star

TV pořady

2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2002 Mary Walsh: Open Book (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace