foto

Tim DeZarn

  • nar. 11.7.1952 (65 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Crime Story
2016 The Preacher's Son
2014 Atlas Shrugged: Part III
Trigger
Wolves of Savin Hill, The
2013 Halfway to Hell
2012 Chata v horách
K-11
2011 The Artist
2010 Re-Cut
2009 Ted Sampon: Househusband
2008 Smrt on-line
2007 Smrtonosná past 4.0
2006 Swedish Auto
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
2004 Grave Matters
2003 To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2002 Spider-Man
2001 Začalo to jedné žhavé noci
2000 Pošli to dál
Visit, The
60 sekund
1999 Klub rváčů
Splendor Falls
1998 Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Miluju tě, nesahat!
Supertajná zbraň
V první linii (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Drahocenný nález
Ladykiller
1995 Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
Zuřiví andělé
1994 Independence Day
Midnight Runaround (TV film)
1993 Čas pomsty
Nejvyšší spravedlnost
1992 Hněv a čest
Líheň zločinu
Witness, The (TV film)
1991 Ricochet: Odražená střela
Tagget (TV film)
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Running Against Time (TV film)
Smrt přišla brzy (TV film)
1989 Případ Jessiky McClureové (TV film)
Tři uprchlíci

TV seriály

2016 Shooter (TV seriál)
Killing Zone (S01E06)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Tenkrát na západě (S07E07)
2013 Newsreaders (TV seriál)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Watching the Detectives (S03E08)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Krvavé květiny (S02E11)
Ztraceni (TV seriál)
Někdo to rád ledové (S05E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Staří přátelé (S01E06)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Brick Dance (S03E03)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Deadwood (TV seriál)
Noc amatérů (S03E09)
Úplná důvěra (S03E04)
Nejsem ten, za koho mě máte (S03E02)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Policejní odznak (TV seriál)
Streaks and Tips (S03E04)
2003 Dragnet (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Halleyova kometa (S01E06)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Pokoj (S01E06)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Lítost (S07E12)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E02)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Křivdy temnější než noc nebo smrt (S06E17)
1997 Hráči (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Žena v zrcadle / Elektrické křeslo / Rodinné setkání / Mstící kulka / Dům snů (S01E01)
Zbraň (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravdivé lži (S02E12)
1995 Murder One (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jména (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Moje loď (S06E18)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace