foto

Ičiró Zaicu

  • nar. 22.2.1934 (85 let)
    Kumamoto, prefektura Kumamoto, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Futatabi Swing me Again
2003 ホーム・スイートホーム2/日傘の来た道
1999 Acumono
1997 Gozondži! Fundoši zukin
1996 Oišinbo
1994 Džókjó kjokusen (TV film)
1992 Šórišatači
1989 Rikjú
1987 Šuto šóšicu
1986 Burakkubódo
Jazz Daimyo
Poslední šot
Shinshi dômei
Shiroi yabô
Strom bez listí
1985 Checkers in Tan Tan tanuki
Šukudži
1984 Pohřeb
1983 Kigeki fušigi na kuni: Nihon
Shonben rider
Tantei monogatari
1981 Kazunomiya sama otome (TV film)
Seishun grafiti: Sunîkâ burûsu
Čikagoro naze ka Čárusuton
1979 Kanpaku sengen
Trouble man: warauto korosuzo
1978 Kigeki jakušatači: Kúpá to Géburu
Nara-oban nai
Tarao Bannai
Tarao Bannai: Kimen mura no sangeki
1977 Kuroki Taro no ai to bôken
1976 Permanent Blue: Manacu no koi
1975 Seigida! Mikatada! Zeninshugo!!
1974 Machi no hi
1973 Ai jori aoku
Nora inu
1972 Kigeki: Onna uridashimasu
Onna ikitemasu: Sakariba wataridori
Umarekawatta Tamegoró
1971 Kigeki: Ganbaranakuča!
Kigeki: Inoči no onedan
1970 Kigeki: Otoko wa aikjó
Tanuki bózu
Šin Otoko wa curai jo
1969 Eiko eno kurohyo
Gyakuten ryoko
Kigeki: Daigekitocu
Nanacu no kao no onna
Tedžó mujó
Zoku Otoko wa curai jo
1968 Kigeki: Hacumóde rešša
Kigeki: Meoto zenzai
Mappira šain júkjóden
Tomuraišitači
1967 Bakumacu: Tenamonja daizódó
Drifters desu jo! Zenšin zenšin mata zenšin
Rakugo jaró: Ódorobó
Tenamonja jurei dóchú
早射ち犬

TV seriály

2004 Tenka (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1979 Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)
1974 Joake no keidži (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1971 Iššin Tasuke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace