foto

Hilmi Sözer

  • nar. 9.3.1970 (51 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
Es ist zu deinem Besten
2018 Sandstern
2016 Der Hodscha und die Piepenkötter (TV film)
Die Geschwister
2015 Hördur
2011 Das Ende einer Maus ist der Anfang einer Katze (TV film)
Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2009 Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
2008 Die dunkle Seite (TV film)
Evet, beru si tě!
Jerichow
Mstitelka Zora
Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Schneewittchen - 7 Zipfel und ein Horst (TV film)
Úplný idiot
2006 Alles bleibt anders (TV film)
Meine verrückte türkische Hochzeit (TV film)
2005 Drei gegen Troja (TV film)
Playa del futuro
Čas přání (TV film)
2004 7 trpaslíků
Das Apfelbaumhaus
Dilek Ağacı (TV film)
Germanikus
Sladký život na Ibize
Süperseks
2003 Espresso
2002 Alles getürkt! (TV film)
Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Lassie
Sloní srdce
Was nicht passt, wird passend gemacht
Wen küsst die Braut? (TV film)
2001 Manituova bota
Sind denn alle netten Männer schwul? (TV film)
2000 Auslandstournee
Das Phantom (TV film)
Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
Drift (studentský film)
Kanak Attack
Neonové noci - Rozparovač z metra (TV film)
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Bevor der Tag anbricht
Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
Südsee, eigene Insel
1998 Zugvögel ... einmal nach Inari
Zwei beiden vom Fach, Die (TV film)
1997 Ballermann 6
Das Erste Semester
Die Musterknaben
Yurtdışı Turnesi
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1995 Tot auf Halde (TV film)
1994 Voll normaaal

TV seriály

2020 Kriminalista (TV seriál)
Freunde von früher (S15E06)
2007 Místo činu (TV seriál)
Otázka cti (S38E34)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Blondes Gift (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky