foto

Christoph Gaugler

  • nar. 1958
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Lissabon-Krimi: Alte Rechnungen (TV film)
2017 Staří ať umřou
2016 Gotthard (TV film)
2015 Heidi, děvčátko z hor
2012 Ihr Brief zur Hochzeit (studentský film)
2011 Otloukánek
2010 Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)

TV seriály

2013 Tenká černá linie (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
High Noon (S10E23)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dobyvatelé sedmi moří (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace