foto

Anne Fontaine

  • nar. 15.7.1959 (59 let)
    Lucembursko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2007 Danielle Darrieux, une vie de cinéma (TV film)
1999 Pas de scandale
1987 Baleine blanche, La (TV film)
1985 Entre chats et loups (TV film)
P.R.O.F.S.
1982 En votre aimable règlement (TV film)
1981 Si ma gueule vous plaît...
1980 Něžné sestřenice

TV seriály

1988 Carte de presse (TV seriál)
1986 Grand hôtel (TV seriál)
Růžová knihovna (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)

Dokumentární

2018 Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace