foto

Raúl Castillo

  • nar. 1977
    McAllen, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cash Truck
2020 Army of the Dead
Little Fish
Sloan Hearts Neckface
2019 Na nože
2018 Atlantic City
El Chicano
Jsme zvířaty
Nepříčetná
2017 Dva nestačí
2016 Hledání (TV film)
Limbo
She Grinds Her Own Coffee
Staring at the Sun
Zvláštní korespondenti
2015 Celestina
Sweets
2014 The Quitter
2013 Babička Ultima
Murder in Manhattan (TV film)
2012 Dívka
Hated
Můj nejlepší den
2010 Cold Weather
2009 Don't Let Me Drown
2008 Cesta do země snů
2007 Amexicano

TV seriály

2018 Sedm sekund (TV seriál)
A Boy and a Bike (E10)
Witnesses for the Prosecution (E09)
Bailed Out (E08)
další epizody (10)
Atypický (TV seriál)
Pravidla Ernsta Shackletona pro přežití (S02E10)
Rituálíčky (S02E09)
2017 Atypický (TV seriál)
Utišující vlastnosti sněhu (S01E08)
Ztracená masová kulička (S01E07)
A jde se na to (S01E06)
další epizody (8)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 5: Jádro temnoty (S01E05)
2016 Easy (TV seriál)
Controlada (S01E04)
2015 Gotham (TV seriál)
Hořká pilulka (S02E09)
Hledání (TV seriál)
Looking for Home (S02E10)
Looking for Glory (S02E08)
Looking for Gordon Freeman (S02E06)
další epizody (7)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking Glass (S01E08)
Looking for a Plus-One (S01E07)
Looking in the Mirror (S01E06)
další epizody (7)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
2011 East WillyB (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krvácení z nosu (S01E09)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky