foto

Alan Campbell

  • nar. 22.4.1957 (62 let)
    Homestead, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Contact (divadelní záznam)
1997 Stačí si přát
1994 Dallas Doll
1991 Rose Against the Odds (TV film)
1986 Bláznivá Air Force
1981 Red Flag: The Ultimate Game (TV film)

TV seriály

2010 Submissions Only (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Informátor (S08E01)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
Noční můra (S05E21)
Nedělám nic špatného (S05E20)
další epizody (14)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pojďte se mnou (S05E08)
Pokaždé, když se loučíme (S05E07)
Dva různé světy (S05E06)
další epizody (20)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tak to celé odvoláme (S04E11)
Já vím, že víš (S04E10)
Sbohem (S04E09)
další epizody (26)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Trocha štěstí pro každého (S03E11)
Hodně dávno a dost daleko (S03E10)
Moje skvělá hodina (S03E09)
další epizody (21)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rapsodie v modrém (S01E22)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
další epizody (10)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Když jsi odešel (S01E12)
Veselé Vánoce (S01E11)
Kouř ti stoupá do očí (S01E10)
další epizody (12)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Three's a Crowd (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace