foto

Norman Hacker

  • nar. 18.8.1962 (58 let)
    Enns, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Ort, von dem die Wolken kommen (TV film)
2018 Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
Sieben Stunden (TV film)
2016 Ein Teil von uns (TV film)
Eine unerhörte Frau
Liebe möglicherweise
2014 I Am Here
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
2012 Die Weber (TV film)
Herzversagen (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
2008 Místo činu: Slaná smrt (TV film)
2007 Sladké pokušení (TV film)
2006 Tatort - Schattenspiel (TV film)
2005 Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
1985 Tatort - Nachtstreife (TV film)

TV seriály

2020 Země zločinu (TV seriál)
Steirerwut (E18)
2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Královna noci (E02)
2018 The Team (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2015 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Das Scheusal (E13)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
2010 Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky