foto

Pat Carroll

  • nar. 5.5.1927 (91 let)
    Shreveport, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tangled: Before Ever After (TV film)
2014 BFFs
2012 Sammyho dobrodružství 2
2011 Ženy sobě
2010 Sammyho dobrodružství 3D
2007 Mezi řádky
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
2006 Outside Sales
2002 Mickey's House of Villains
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Malá mořská víla II: Návrat do moře
Songcatcher
1996 The Royale (TV film)
1995 Goofy na výletě
1992 Just My Imagination (TV film)
1989 Garfield's Thanksgiving (TV film)
Malá mořská víla
1987 A Garfield Christmas Special (TV film)
1985 Rockhopper (TV film)
1979 Butterflies in Heat
1973 Brothers O'Toole, The
1972 Oh, Nurse! (TV film)
Second Chance (TV film)
1969 Good Friend, The
1968 With Six You Get Eggroll
1965 Cinderella (TV film)
1954 Best Foot Forward (TV film)
Max Liebman Presents: Spotlight (TV film)
1951 Up Front
1948 Hometown Girl

TV seriály

2005 Pohotovost (TV seriál)
Zamilovaný Carter (S11E21)
Pan Rubadoux (S11E19)
Odmítnutí péče (S11E18)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
1989 Rychlá rota (TV seriál)
1988 Superman (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Foofur (TV seriál)
Galaxy High School (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Legends of the Superheroes (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Busting Loose (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Calucci's Department (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Getting Together (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 Super 6, The (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1961 The Investigators (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Hobby Lobby (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Troupers

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
Letters to Laugh-In (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
You Don't Say (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
Your First Impression (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The Revlon Revue (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
To Tell the Truth (TV pořad)
1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1952 Masquerade Party (TV pořad)
The Red Buttons Show (TV pořad)
Today (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace