foto

Misaki Itó

  • nar. 26.5.1977 (42 let)
    Iwaki, Fukušima, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sukétogucu no jakusoku (TV film)
2008 Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Maison ikkoku: kanketsu hen (TV film)
2007 Last Love
Maison ikkoku (TV film)
Tengoku de kimi ni aetara
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
Densha otoko Deluxe (TV film)
2005 About Love
Curibaka nišši 16
Inu no eiga
Tiger & Dragon Special (TV film)
2004 Blackjack ni Yoroshiku - namida no ganbyōtō-hen (TV film)
Umineko
2002 Mohóhan
Nenávist
Yomigaeri

TV seriály

2008 Ejison no haha (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
2007 Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Sapuri (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
Itoshi Kimi e (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Kunimitsu no Matsuri (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
Tokyo Love Cinema (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
Ranči no džoó (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
2001 Beauty 7 (TV seriál)
Omizu no Hanamichi 2 (TV seriál)
Suiyobi no joji (TV seriál)
2000 Love Complex (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce