foto

Kerstin Reimann

  • nar. 1960
    Lipsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Synkope (studentský film)
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
Liebes Spiel
2003 Létající třída
2001 Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV film)
1998 Freundinnen und andere Monster

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein verrückter Tag (S21E34)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Getrennt (S12E12)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Odplata (S08E04)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Geburtstagsfest für eine Leiche (S01E04)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
1995 Notaufnahme (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)

Dokumentární

2013 Casanova jako symbol umění svádět (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky