foto

Benjamin Trinks

  • nar. 15.10.1990 (30 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bouřlivé léto
2017 Inga Lindström: Kuchařka lásky (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2012 Mord in Ludwigslust (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Osudová léta (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Ukradené léto (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
Draußen am See
Fairfield
2008 Čtyři do páru (TV film)
2007 Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
2005 Wo bleibst du, Baby? (TV film)
1990 Wette, Die (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Luftbild (S15E23)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Feindkontakt (S02E12)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Zieh's Dir rein und weine (S03E07)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Neptuns Rache (S12E03)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Válečná generace (TV seriál)
Ein anderer Krieg (E02)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Unzertrennlich (S06E23)
2008 Die Stein (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles oder Nichts (S11E21)
2006 Disneys kurze Pause (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky