foto

Fabienne Haller

  • nar. 1994

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Irgendwer
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2011 Brazilské štěstí (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wo viel Licht ist … (S14E25)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Luftnummer (S10E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)

Dokumentární

2016 Příběh národů: Němci a Poláci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky