foto

Fabienne Haller

  • nar. 1994

Herecká filmografie

Filmy

2017 Irgendwer
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2011 Brazilské štěstí (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Dokumentární

2016 Příběh národů: Němci a Poláci (TV seriál)

Galerie (13)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky