foto

Carl Ballantine

  • nar. 27.9.1917
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 3.11.2009 (92 let)
    Hollywood Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Aimee Semple McPherson
2002 Farewell to Harry
2000 Honba za výhrou
1998 Můj obr
Susanin plán
1996 I Crave Rock & Roll
1995 Oink
1992 Pan Sobota večer
1986 Ta nejlepší léta
1979 Just You and Me, Kid
Poprask v Severní ulici
1977 Největší milovník
Revenge of the Cheerleaders
1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
1973 Saga of Sonora (TV film)
The Girl Most Likely to... (TV film)
1968 Elvis: Speedway
The Shakiest Gun in the West
1966 Penelope
1964 McHale's Navy

TV seriály

1995 Freakazoid! (TV seriál)
1994 Spiderman (TV seriál)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Double Trouble (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1980 One in a Million (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)

Dokumentární

2011 Troupers

Host

TV pořady

1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1969 The Andy Williams Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Chevy Showroom Starring Andy Williams (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1954 The Blue Angel (TV pořad)
1950 The Saturday Night Revue with Jack Carter (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace