foto

Susan Kohner

  • nar. 11.11.1936 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Freud - Tajná vášeň
1961 By Love Possessed
1960 All the Fine Young Cannibals
1959 Imitation of Life
The Big Fisherman
The Gene Krupa Story
1957 Dino
Trooper Hook
1956 Poslední vůz
1955 To Hell and Back

TV seriály

1963 Channing (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2002 The Making of 'Far from Heaven' (TV film) - a.z.
1995 The Universal Story (TV film) - a.z.

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Berliner Bilderbogen (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1956 The Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace