foto

Alexandre Reverend

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Malý Santa a zázračná sněhová vločka
2009 Tajemství tety Eleanory

TV seriály

2013 Viking Vic (TV seriál)
2010 Záhady Alfréda Ježka (TV seriál)
2006 Kamarádi z lesa (TV seriál)
2004 Flatmania (TV seriál)
Woofy (TV seriál)
1999 Moucha (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky