foto

Alexis Tomassian

  • nar. 13.7.1979 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
Zombillénium
2013 L'apprenti Père Noël et le flocon magique
2008 Spike (TV film)
2004 Narko
2003 Adieu, L' (TV film)
2002 Après la vie
Cavale
Été de Chloé, L' (TV film)
Passage du bac (TV film)
2001 Mère de toxico (TV film)
1999 Les agneaux (TV film)
Un bonheur si fragile (TV film)
1997 Amour et confusions
Monde d'Angelo, Le (TV film)
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
1994 Fille du roi, La (TV film)
1993 Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 588, rue Paradis
1991 Génial, mes parents divorcent!

TV seriály

2015 Alvin a Chipmunkové (TV seriál)
2009 Garážový klub (TV seriál)
Podcats (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1998 Les b.R.A.V. (TV seriál)
Papyrus (TV seriál)
1995 La rivière Espérance (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace