foto

Lio

  • nar. 17.6.1962 (58 let)
    Mangualde, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stars 80, la suite
2013 Henri
2012 Stars 80
2011 Le temps du silence (TV film)
À dix minutes de nulle part (TV film)
2010 Un poison violent
2009 La Robe du soir
2008 Le prince de ce monde
Rien dans les poches (TV film)
2007 Notable donc coupable (TV film)
Une vieille maitresse
Výstřel
2005 Les Invisibles
2004 C'est la vie, camarade! (TV film)
Vdavky, sňatky, svazky
2003 Je tourne avec Almodovar
Un grain de beauté
2002 Comment faire un enfant à Lio ?
Na krev
1999 Babel
1998 Micro climat (TV film)
1997 Opération Bugs Bunny (TV film)
Palmyra
Peccato
1995 Bůh, milenec mé matky a uzenářův syn
La niña de tus sueños
1994 Personne ne m'aime
1993 La madre muerta
1992 Po lásce
Sans un cri
1991 Jalousie
Sale comme un ange
1989 Chambre à part
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
1986 Golden Eighties
1985 Elsa, Elsa
1983 Les années 80

TV seriály

2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Un coup de rosé bien frappé (S05E01)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
2004 Colette (TV seriál)
Colette, une femme libre (TV seriál)
1990 Vidéo gag (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ta dnešní mládež
2009 Bulles de Vian (TV film)
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2001 Paris à tout prix (TV film)

Hudební videoklipy

2018 Lio feat. Jacques Duvall - É doce morrer no mar (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2006 T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
La grande école des fans (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1975 Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky