foto

Katharina Schwarz

  • nar. 23.4.1972 (47 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ein Liebesspiel (studentský film)
Monas Bürgermeister (studentský film)
2006 Entfernungen (studentský film)
The Tourist
2005 Happy End
1999 Případ osamělých boháčů (TV film)

TV seriály

2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
In bester Gesellschaft (S01E02)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Dokumentární

2019 All I Never Wanted
1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky